Doom Wiki


Trouble with the Weapon Resource WAD

Hi guys,

Im getting frustrated here: I just can't get the Weapons Resource WAD (I've got the latest one.) to work, no matter which Zdoom version I use. It keeps giving me some kind of wierd error message.

OS: Windows 7 (NT 6.1) Build 7600

M_LoadDefaults: Load system defaults.

Gameinfo scan took 1 ms

W_Init: Init WADfiles.

adding C:/Users/Rutger/Downloads/gzdoom-bin-1-5-06/gzdoom.pk3, 564 lumps

adding C:/Users/Rutger/Downloads/gzdoom-bin-1-5-06/doom2.wad, 2919 lumps

adding C:/Users/Rutger/Downloads/gzdoom-bin-1-5-06/wrw2_2/wrw.wad, 2095 lumps

I_Init: Setting up machine state.

CPU Speed: 1995 MHz

CPU Vendor ID: AuthenticAMD

 Name: AMD Athlon(tm) II Dual-Core M300

 Family 16 (16), Model 6, Stepping 2

 Features: MMX MMX+ SSE SSE2 SSE3 3DNow! 3DNow!+

I_InitSound: Initializing FMOD

FMOD Sound System, copyright © Firelight Technologies Pty, Ltd., 1994-2009.

Loaded FMOD version 4.26.10

V_Init: allocate screen.

S_Init: Setting up sound.

ST_Init: Init startup screen.

P_Init: Checking cmd-line parameters...

G_ParseMapInfo: Load map definitions.

S_InitData: Load sound definitions.

Texman.Init: Init texture manager.

ParseTeamInfo: Load team definitions.

LoadActors: Load actor definitions.

Script error, "wrw.wad:DECORATE" line 5614:

"NOALERT" is an unknown flag

Script error, "wrw.wad:DECORATE" line 10952:

"NOALERT" is an unknown flag

Execution could not continue.

What do I have to do to get it working?

Thanks for your help, Rutger

Also on Fandom

Random Wiki